Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Torben Christensen

Sæt skolerne fri

Vore børns uddannelse er en investering i fremtiden. Derfor vil jeg prioritere skolen. Både ved at prioritere midler til skolen, men især ved at investere tillid i den enkelte skole, og løsne det bureaukrati som i øjeblikket besværliggør hverdagen for skolens personale.
Skolen skal dermed have mulighed for igen at dyrke en bredere dannelse, end den som dyrkes i jagten på gode resultater i færdighedstests.
Skolen skal også fremover være et attraktivt tilbud for alle, så vi ikke ender med A og B hold. Friskoler er et godt alternativ til folkeskolen, som sikrer en dynamisk udvikling i et samspil. Men i øjeblikket er der en bekymrende trafik væk fra folkeskolen, og ind i friskolen, og her begynder økonomien at kunne spille ind på skolevalget. De fleste støtter op om tanken om en fælles skole, hvor vi møder hinanden på tværs af social-klasser og tilhørsforhold i øvrigt. Den opbakning skal vi fortsat påskønne, med et attraktivt skoletilbud i folkeskolen.

Om mig

Jeg bor på en landejendom ved Foldby, sammen med min kone og tre børn. Her driver vi et mindre økologisk deltidslandbrug. Mit primære arbejde er som projektleder hos rådgivningsfirmaet PlanEnergi. Derudover er jeg ekstern lektor på Aarhus Maskinmesterskole.
Jeg er selv uddannet automekaniker og maskinmester, og har rejst rundt i verden som tekniker i nogle år, før jeg startede som underviser på maskinmesterskolen i 2008. Jeg har i forbindelse med min undervisergerning haft mulighed for at efteruddanne mig, og har taget en Masteruddannelse (MSc in Renewable Energy Systems Technology) fra Loughborough University i England.
August 2017 stoppede jeg som fuldtidsansat på maskinmesterskolen, og startede hos PlanEnergi. Her arbejder jeg med udvikling af vedvarende energi.